Yngling
Frialdersgrense
Cochise web

Cochise

Billettpris
290,- +avg.
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
27.11.22
Kjøp billett

Florida-rapperen Cochise lager musikk som er en digg blanding av trap, dancehall og cloud-rap. Etter stor suksess online, slapp 24-åringen sin første major label-debut, «Benbow Crescent», i 2021.

Terrell Cox, som han egentlig heter, er født og oppvokst i Florida, med Jamaicanske foreldre. Soundtracket til oppveksten hans var reggae, gospel og old-school rap, og han begynte selv å rappe da han gikk på High School. Han tok navnet Cochise som en referanse til The Warriors. Etter å ha lastet opp musikk på SoundCloud i noen år, slapp han sin første EP, «PULP», i 2018 – etterfulgt av «Hijack» i 2019.

Cochise slapp etter hvert singlene «Hatchback» og «Redhead», som begge ble virale hits. Det førte til signering hos Columbia i 2020, og singledebuten «Taxin».

«At the end of the day, there's some music in this world that only follows a trend, and I'd rather not follow what everyone else is doing. I'd rather do my own thing.» – Cochise

Det er store ting i vente for denne innovative rapperen, og vi gleder oss til å følge med på hva han finner på fremover. Og ikke minst gleder vi oss til konsert i november! Det blir vilt.

Konserten presenteres av FKP Scorpio.