PRESS SHOT 1

Complete

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
03.06.23
Kjøp billett

Den australske hiphopstjernen Complete kommer endelig til Norge! Med sin åpenhet, teknisk lyrikk, sans for humor og evne til å fortelle en engasjerende historie, er han klar for Parkteatret 3. juni – og det med helt ny musikk.

Complete kommer fra byen Perth i Australia, og har blitt en av de mest respekterte artistene innen australsk hiphop. Fra sin ikoniske gatehymne «Blood Stained Nikes» (2010) til banebrytende emosjonelle hits, som «Roses» (2019) og nylig gullsertifiserte «Jordan», (2019), har Complete utvilsomt satt sitt preg på rapscenen, både lokalt og utenlands.

Med over 100 millioner visninger på tvers av strømmeplattformer, har Complete med sin tydelige og hardtslående ærlighet, om emner som mental helse og avhengighet, skapt en sterk forbindelse med fans over hele verden. I slutten av 2019 ga han ut det etterlengtede debutalbumet, «Death Rattle», som dominerte de australske hitlistene, og han fikk skryt fra lyttere over hele verden. Deretter dro han på en enorm slippturné i hjemlandet, for å feire albumets suksess.

Mens han jobber med ny musikk, planlegger han å turnere utenlands i forkant av sitt andre album, som snart vil bli utgitt på eget plateselskap, i samarbeid med ADA/Warner Music.

Vi gleder oss til å høre de ærlige tekstene til Complete, når han tar turen innom Norge i sommer!