Emma Schneider er endelig klar for å spille sin aller første klubbkonsert! Emma Schneider er ikke bare en barnehageansatt, influenser og artist, men også en sterk stemme for normalisering av å være seg selv, spesielt for skeiv ungdom. Selv om hun ikke er en aktivist, er hun lidenskapelig opptatt av å være et godt forbilde og en rollemodell for barn og unge, uavhengig av deres legning.

Schneider begynte å utforske musikkens verden da hun var så liten at hun knapt kunne få grep om pappas store gitar. Siden den gang har hun skapt sin egen musikk, helt fra den dagen hun ble introdusert for det fengende programmet Magic Music Maker på barneskolen.

Musikken har alltid vært en lidenskap for Emma, men det er først i løpet av de siste årene, at hun har blitt hekta på TikTok. Hun begynte å lage enkle og morsomme videoer som fikk folk til å le, og TikTok ble også hekta på henne.

Nå skal Emma virkelig satse på musikken, og det er ingen tvil om det er flere enn hennes største fans som er klare for det. Hun har nemlig allerede fanget oppmerksomheten til musikkelskere i Asia, og hennes første singel ble «Ukas låt» på P3.

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
17.11.23
Kjøp billett