Jubel photo Henrik Halvarsson web

Jubël

Billettpris
260,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
26.09.22
Kjøp billett

Duoen som har toppen alle lister i hele Europa, med sin versjon av «Dancing In The Moonlight», kommer for å fylle Parkteatret til fest 26. september 2022! 

Sveriges mest fremadgående popgruppe lager fengende dance-pop medskarp produksjon og feel-good vokal. Den vinnende formelen har skaffet denplatinaselgende gruppen millioner av streams på tvers av plattformer, og en dedikert tilhengerskare over hele verden – alt i løpet av tre korte år.

I 2020 gav de ut en ny og tidsrelevant versjon av «Dancing In The Moonlight» som satt rakettfart på karrieren; Topp 10 på UK singles chart, over 220 millioner streams og låten har vært på topp fem-listene i hele Norden.

I hjertet av Jubël er låtskriverne/musikerne/produsentene Sebastian Atas, bandets hovedprodusent og hovedvokalist, og Victor Sjöström, nøkkellåtskriveren og spilleren av alle instrumenter. Deres enestående dans-møter-pop-lyd gjenspeiler bakgrunnen deres innen elektronisk musikk, da begge artister startet i sin lokale EDM-scene.

«Vi er som et liveband med elektroniske elementer og påvirkninger. Vi har sanger med popstrukturer og det hele er veldig dansbart.»

– Sebastian

Jubël er kjent for mange som «lyden av sommer». Det er ikke tilfeldig:

«Å vokse opp bare noen få minutter fra havet og strender har vært en velsignelse og har absolutt påvirket musikken vår. Vi ønsker å lage en varm «sommerlyd». Det er vanskelig å beskrive med ord, men du kan høre det i musikken vår.»

Velkommen til en kveld fylt til randen av fengende hitlåter, god stemning og en siste smak av sommer på Parkteatret!

Konserten presenteres av All Things Live.
Foto: Henrik Halvarsson.