Yngling
Frialdersgrense
Leah Kate web

Leah Kate

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
21.11.22
Kjøp billett

Leah Kate har det siste året gjort seg sterkt bemerket som det nye pop-punk-stjerneskuddet – og om du ikke allerede kjenner til henne, har du helt sikkert hørt minst en av hennes låter!

Allerede i ung alder begynte Kate å skrive musikk sammen med broren i hjemmestudioet, og etter å ha fått sparken fra jobben, fordi studioarbeidet krevde nesten all hennes tid, fikk hun endelig pushet hun trengte for å satse fullt på en karriere i musikkbransjen.

Siden den banebrytende singelen «Fuck Up the Friendship» i 2020, har Leah vært på full fart oppover. Hvis du nylig har vært innom TikTok, er det stor sjanse for at du vet hva det går i – hennes nyeste singel «10 Things I Hate About You» har blitt en viral hit og øker stadig.

Musikken er superfengende, og føles som 90-tallet har møtt 2020-tallet, og at hun nå er i ferd med å ta oss med til 2090, med sin lidenskapelige elektrobaserte pop-punk. Låtene omfavner hennes "IDGAF"-holdning, noe som gjenspeiles i hennes nådeløst ærlige tekster. Helheten er en deilig miks, som lett smitter over og kan få de snilleste av oss til å ønske å bli en «badass» og joine festen.

Sist gang vi så henne i Oslo, var det som support for Madison Beer på Vulkan Arena. Nå er hun endelig klar for sitt første show på Parkteatret.

Konserten presenteres av Luger.