Lojay web

Lojay

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
16.05.23
Kjøp billett

Lojay, født og oppvokst i Lagos, er en sanger, låtskriver og produsent med en raskt voksende fanskare. Han har en unik lyrisk tone og en musikalsk stil, som i stor grad er en indikasjon på hans Yoruba-røtter.

Lojay begynte å lage musikk for å unnslippe virkeligheten og undertrykke angst. Musikken tillot ham å skape vakre fantasier og utforske et konsept om velvære, ikke bare for seg selv, men også for lytterne. I dag er multitalentet Lojay kjent for sin smoothe vokal og skarpe lyrikk, og han har siden debuten i 2016 befestet sin posisjon som en afro-fusion-sensasjon.

3. mars kom Lojays siste EP, «Gangster Romantic». Med dette prosjektet utforsker Lojay dybden av sin kreativitet, fra låtskriving til produksjon, for å fortelle en rungende historie om kjærlighet, livet og hjertesorg. Her deler Lojay dype følelser og uttrykker sårbarhet, og albumet kan sies å være noe mørkere enn forgjengeren, «LV N ATTN», samarbeidsprosjektet med produsenten Sarz. Det kreative uttrykket er likevel stemningsfullt, fullt av variasjon og uanstrengt energi, og det er selvsagt ingenting som etterlates til tilfeldighetene.

Konserten presenteres i samarbeid med LiveNation.