Thomas Felberg 1 web

Musikkquiz

med Thomas Felberg
Billettpris
150,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
16.10.22
Kjøp billett

Bli med på en reise med sjangre og anekdoter fra Thomas Felbergs musikkfylte hode. Thomas sørger for en kveld med musikk, quiz og rockin’fun!

Bli med på en reise med sjangre og anekdoter fra Thomas Felbergs musikkfylte hode. Thomas sørger for en kveld med musikk, quiz og rockin’fun!

«Det blir old school quiz, med lag, penn og papir! Det blir quiz ispedd masse digresjoner, historier, betraktninger, jokes og annet, og selvsagt blir det musikk. Vi går igjennom 60-års musikkhistorie, med fem spørsmål til hvert tiår. Til slutt tar vi en liten pause, før vi bytter svarene med et annet lag, leser fasit og retter. Til slutt utropes en vinner!»

🍕🍕 Sulten? Null problem! Under quizen kan du bestille pizza fra vårt pizzakjøkken.

Thomas Felberg er en energibombe med kunnskap, humor, selvironi og meget god og dyptpløyende musikksmak! Han har en unik innlevelse og utstråling som inkluderer alle fra 3 til 100 år, uansett hvilket arrangement han er på. Thomas kan varme opp ethvert kaldt rom til kokepunktet, og gjør det!

Thomas Felberg har holdt på med musikk, show og underholdning siden han var barn. Han startet i bandet WE på slutten av 80-tallet, og fikk suksess i 2004 med Spellemannpris for beste rockeband, førsteplass på VG-lista, Alarmpris, Gamleng-pris og en drøss gode anmeldelser og konserter i Norge, Europa, USA og Asia.

Med sitt brennende engasjement for musikk, har Thomas ved siden av jobbet opp en god profil som musikkformidler. De siste syv årene har han også gjort stor suksess som musikkdommer i TV-suksessen Stjernekamp og har også hatt stor suksess som TV-programleder i det humor-relaterte quizprogrammet Tidsbonanza.