Faabilletterigjen
Sam Ryder 900x600

Sam Ryder

Billettpris
255,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
16.10.22
Kjøp billett

Da verden gikk i lockdown i mars 2020, lastet Sam opp den første av sine nå kjente covere. De fanget raskt oppmerksomheten til et par kjente fans (tenk Justin Bieber, Sia, Alicia Keys og Elton John), og ble vist på blant annet The Ellen Show og BBCs Newsbeat. Etter hvert som videoene fortsatte å komme, gjorde fansen det samme: Til dags dato har han over 10 millioner følgere og hundretusenvis av kommentarer på sosiale medier.

Spol fremover syv måneder – Sam er den mest populære artisten på TikTok i UK – større en stjerner som Dua Lipa, Lewis Capaldi og Liam Payne. Ikke verst for en fersk, men utrolig talentfull, artist, som nå er klar med originalmusikk.

«Whirlwind» – hvordan kan du ellers begynne å beskrive reisen som Sam har vært på det siste året? Han har tilbrakt store deler av sitt voksne liv på turné, skrevet og opptrådt i band, bodd på Hawaii en stund, og til og med eid en vegansk kaffebar før han stengte den og bestemte seg for at tiden var inne for å forfølge drømmen om å bli soloartist.

Om låten «Whirlwind» sier Sam:

«To be frustratingly ambiguous about the meaning (I’ll let you make up your own mind) when you're spiralling, up or down, there are forces at work that are beyond your control. In essence, If you ever find yourself swept up in a whirlwind, it might (or might not) be of some comfort to know that where you end up may not be completely up to you.»

Vi gleder oss til å endelig få se Sam Ryder live i Oslo!