SPORTS TEAM web

Sports Team

Billettpris
200,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
14.11.22
Kjøp billett

Sports Team beskrives som et av «Storbritannias mest elleville liveband akkurat nå». 15. mars stiller de på Parkteatret, med sin hardtslående, rå og ikke minst farlig fengende vri på indierock!

De seks medlemmene i Sports Team, møttes på universitetet i Cambridge og la alle karrierene på hold for å turnere verden rundt, med sine elektriske og utemmede låter, like hardtslående som de er farlig fengende – deriblant en fremtid som sportsreporter i CNN! De bygget tidlig opp hypen rundt bandet, med et lettere legendarisk sceneshow, selv før de hadde sluppet en eneste låt.

Med EP-en «Winter Nets» (2018) og «Keep Walking!» (2019), dukket de opp på musikkpressens radar, med en stadig voksende og ikke minst enormt dedikert fanbase som de direkte kommuniserer med via en myldrende WhatsApp-gruppe. Debutalbumet «Deep Down Happy» landet i 2020 til et enstemmig ellevilt begeistret kritikerkorps, og ble nominert til The Mercury Prize, noe som for alvor sementerte deres status som et av Englands desidert beste unge band akkurat nå.

Til tross for at de lett blir plassert i kategorien indie, lager de rå og fandenivoldsk rock som mest slekter på amerikanske Parquet Courts. Det gjør de med tekster som dykker ned i det moderne livets banaliteter og fullstendige uryddighet, fylt med vittige visdomsord fra leveren. De er litt som en kjærlig, men dysfunksjonell familie, som i ett sekund krangler så fillene fyker og det neste ler så tårene triller.

Bandet er et «fansens band» i ordets rette forstand – kjent for sine vanvittige, svette konserter – og for å mer enn et par ganger ha endt opp med å ta hele publikum med ut på en øl på puben.