Sverre og Ruben web

Nye daglige ledere på Parkteatret

Sverre Aksel Eilertsen og Ruben Normann Karlsen har tatt over rollene som daglig leder for henholdsvis Parkteatret Scene og Parkteatret Bar.

Sverre Aksel Eilertsen har jobbet på Parkteatret siden 2016 og vært bookingsjef siden 2019. Nå har han i tillegg tatt på seg rollen som daglig leder for Parkteatret Scene. Ved siden av jobben her på Park, er Sverre involvert i by:Larm.

Ruben Normann Karlsen er ny daglig leder for Parkteatret Bar og kommer fra stillingen som daglig leder ved byMad og som Head of Event and Community i OMA.

«Parkteatret var det første Oslo-stedet jeg jobbet på, og det å nå få muligheten til å ivareta og videreutvikle min egen favorittmøteplass i byen føles veldig riktig. Sammen med Sverre vil jeg bidra til at Parkteatret slik vi elsker det, fortsetter inn i 100 nye år, med menneskemøter og gode opplevelser for alle», sier Karlsen.

«Det å bli tilbudt denne jobben er en stor tillitserklæring, og jeg er beæret over muligheten til å ta dette huset inn i fremtiden sammen med Ruben og en helt ekstremt dyktig administrasjon og stab. Nå skal vi sammen ri inn i solnedgangen på Oslos deiligste uteservering», avslutter Eilertsen.