Booking / Utleie

Parkteatret er opprinnelig den gamle kinoen på Grünerløkka. Salen er i sin opprinnelige form, men scenen er bygget om for å møte dagens standarder innen lyd og lys. Parkteatret Scene kan leies til ulike typer arrangement; konserter, releasefester, eventer, kick-off, lukkede selskaper etc.

Våre ansatte er drillet i arrangementsavvikling, og yter god service både til gjester, arrangører og artister. Vi kan bistå i alle ledd, fra planlegging til avvikling, slik at kvelden går på skinner.

Vårt kontaktnett gjør at vi kan være behjelpelig med artistbooking. Be oss gjerne om å foreslå underholdning eller kom med ønsker selv. Gjennom avtaler med en rekke samarbeidspartnere innen catering, bistår vi gjerne med forslag til servering. Vi har også eget pizzakjøkken som kan levere mat til artister og gjester.

Salen brukes ofte til seminarer på dagtid. Det er i den forbindelse mulig å benytte Parkteatret Bar til registrering og lett servering før programmet starter. Kapasiteten avhenger av arrangementet.

Stående
500
Sittende
130
Blandingsoppsett
330

Bookingansvarlig:
Sverre Eilertsen
sverre(at)parkteatret.no

Venue & tech specs
Parkteatret 2022 - last ned / download
Lighting plot - last ned / download

Tegninger / Schematics
Main view (not updated) - last ned / download
Side view (not updated) - last ned / download

For spørsmål knyttet til teknisk info, kontakt hilmar(at)parkteatret.no.