Fasade Foto Brage Pedersen

Booking / Utleie

Parkteatret er opprinnelig den gamle kinoen på Grünerløkka. Salen er i sin opprinnelige form, men scenen er bygget om for å møte dagens standarder innen lyd og lys. Parkteatret Scene kan leies til ulike typer arrangement; konserter, releasefester, eventer, kick-off, lukkede selskaper etc.

Stående
500
Sittende
130
Blandingsoppsett
330

Venue & tech specs
Parkteatret 2024 - last ned / download
Light plot - last ned / download
Light patch - last ned / download

Tegninger / Schematics
Main view (not updated) - last ned / download
Side view (not updated) - last ned / download

For spørsmål knyttet til teknisk info, kontakt hilmar(at)parkteatret.no.

Pongo Foto Lydia Teferaa web

Våre ansatte er drillet i arrangementsavvikling, og yter god service både til gjester, arrangører og artister. Vi kan bistå i alle ledd, fra planlegging til avvikling, slik at kvelden går på skinner.

Vårt kontaktnett gjør at vi kan være behjelpelig med artistbooking. Be oss gjerne om å foreslå underholdning eller kom med ønsker selv. Gjennom avtaler med en rekke samarbeidspartnere innen catering, bistår vi gjerne med forslag til servering. Vi har også eget pizzakjøkken som kan levere mat til artister og gjester.

Sal Foto Tord Litleskare web

Salen brukes ofte til seminarer på dagtid. Det er i den forbindelse mulig å benytte Parkteatret Bar til registrering og lett servering før programmet starter. Kapasiteten avhenger av arrangementet.

Bookingansvarlig:
Sverre Eilertsen
sverre(at)parkteatret.no

Vi mottar mange e-poster daglig som gjør at vi dessverre ikke har kapasitet til å svare på samtlige bookinghenvendelser. Vi lover derimot at alle henvendelser blir lest, og at vi tar kontakt dersom vi er interessert.

NB: Vi må dessverre informere om at det å følge opp henvendelsen på telefon ikke øker sjansene for å bli booket.