Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon om billettsalg, aldersgrense, tilgjengelighet m.m. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på her, kan du kontakte oss på info(at)parkteatret.no

Aldersgrense

Aldersgrensen på det aktuelle arrangementet er oppgitt i programmet. Dersom det er 18- eller 20-årsgrense må man være fylt henholdsvis 18 eller 20 år. Vi opererer med vergeordning på enkelte av våre konserter, les mer om den under vergeordning lengre ned.

På arrangementer med aldersgrense er det legitimasjonsplikt. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker.

Vi gjør oppmerksom på at digitalt førerkort ikke er gyldig legitimasjon.

Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og legitimasjon vil bli beslaglagt.

Vi har en egen konsertrekke for de under 18 år, disse konsertene er merket med ‘Yngling’. På arrangement med fri aldersgrense er det ingen alkoholservering.

Les mer om Yngling

Vergeordning
Vi opererer med vergeordning på enkelte av våre konserter. På de konsertene hvor vergeordning er mulig, vil det være et begrenset antall vi inngår. Det må søkes, og vi anbefaler at det gjøres i god tid før konsert, da første person til mølla-prinsippet gjelder.

Søknaden sendes til info(at)parkteatret.no, og må godkjennes for å være gyldig.

Avlyst konsert

Ved avlysning av konsert må kjøpt billett refunderes innen siste frist for refundering. Dette tidspunktet oppgis i forbindelse med avlysningen.

Ticketmaster refunderer alltid tilbake til opprinnelig betalingsmåte. Merk at utbetalingen kan komme fra "Billettservice AS" eller "Ticketmaster", og at utbetalingen kan ta opptil 60 dager etter at arrangementet ble markert som avlyst. OBS: Avgifter refunderes ikke.

Billetter

Billetter selges via ticketmaster.no.

Billettavgift kommer i tillegg til oppgitt billettpris. Kjøpte billetter refunderes ikke.

På arrangementsdagen kan du, så lenge det er billetter igjen, kjøpe billetter i døra fra åpningstiden.

Dessverre opplever vi fra tid til en annen at det opprettes falske Facebook-eventer, og at det selges falske billetter til våre arrangementer. Vi minner om at billetter til våre arrangementer må kjøpes direkte via Ticketmaster Norge, dette for å sikre at billettene er gyldige.

Dersom du skal kjøpe billetter av en privatperson, vær forsiktig og kjøp kun billetter av folk du kjenner og stoler på. På arrangementsdagen blir alle billetter scannet hos oss. Det vil si at en billett som er falsk eller forsøkt brukt flere ganger, ikke vil være gyldig. Alle med ugyldige billetter vil bli bortvist, uavhengig av gjestens gode tro.

Fotografering

Det er generelt fotoforbud på alle våre arrangementer, og det må søkes om tillatelse til fotografering.

Søknad sendes til lisa(at)parkteatret.no. Pressefotografkort gjelder ikke. Det tas forbehold om fotorestriksjoner fra artist.

Garderobe

Ved større arrangementer er garderoben bemannet, og man kan henge fra seg for kr. 40,- per jakke. NB! Begrenset kapasitet.

Gavekort

På ticketmaster.no kan du kjøpe gavekort med valgfritt beløp til konserter på Parkteatret.

Velg om du vil motta gavekortet på e-post eller via god gammeldags postgang.

Fysisk gavekort (sendes via post): https://bit.ly/3xKCc8R

Digitalt gavekort (mottas på e-post): https://bit.ly/3d9OnCP

Gjenglemte klær/ting

Gjenglemte ting kan hentes på hverdager mellom kl. 10.00 og kl. 16.00. Vi setter pris på om du sender en e-post til info(at)parkteatret.no i forkant.Nyhetsbrev

Meld deg på Parkteatrets mailingliste og få oppdatert program, nyheter før alle andre, gratisbilletter med mer!

Offentlig transport og parkering

Trikk 11, 12 og 13 stopper rett utenfor Parkteatret. Navn på trikkestopp: Olaf Ryes plass. Nærmeste taxiholdeplass er ved Birkelunden, 500 m. fra Parkteatret.

På Grünerløkka er det innført beboerparkering, slik at det er begrenset med parkeringsplasser tilgjengelig. Det er imidlertid noen parkeringsplasser på Olaf Ryes plass hvor man kan stå mot avgift.

Sitte-/ståplasser

Majoriteten av våre arrangementer har kun ståplasser, med mindre annen informasjon er oppgitt på parkteatret.no. Har du behov for å sitte likevel, send en mail til info@parkteatret.no.

Strobelys

Det brukes strobelys på enkelte av våre konserter. Det blir i så fall opplyst om dette i konsertsalen.


Tilgjengelighet

Parkteatret Scene har trinnfri inngang. Konsertsalen er delt i to deler, adskilt av ett trappetrinn, der begge delene har egen inngang fra gangen. Parkteatret Scene har HC-toalett.

Ledsagerbillett bestilles på ticketmaster.no (velg kategorien «ledsagerbevis» på arrangementets billettkjøpsside).

Majoriteten av våre arrangementer har kun ståplasser, med mindre annen informasjon er oppgitt på parkteatret.no. Har du behov for å sitte likevel, send en mail til info@parkteatret.no

Oversikt over HC-parkeringsplasser i nærheten av Olaf Ryes plass finner du her: oslo.kommune.no/HC-parkering.

Parkteatret har ikke teleslynge.

Ørepropper

Det er høyt lydnivå på enkelte konserter. Ørepropper er tilgjengelig i baren.