Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon om billettsalg, aldersgrense m.m. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på her, kan du kontakte oss på info(at)parkteatret.no

Corona-virus / Covid-19

Vi gjør fortløpende vurderinger og følger nøye med på FHIs anbefalinger. Dersom en konsert skulle bli avlyst eller det skjer endringer, vil alle billettkjøpere få tilsendt informasjon på e-post, og vi vil annonsere dette på vår nettside og i arrangementets Facebook-event.

Vær trygg på at sikkerheten og helsen til alle våre ansatte og besøkende er vår største prioritet. Vi har økt fokus på hygieneråd gjennom informasjon til personell, artister og publikum ved blant annet informasjonsplakater, tilgjengelige hygieneprodukter, samt renhold og desinfisering av utsatte punkter. Vi desinfiserer alle håndtak, toaletter og kortterminaler flere ganger daglig, og oppfordrer alle til å være nøye med håndvask.

Påvist smitte hos deltagere/utøvere/publikum vil medføre behov for sporing og karantene av nærkontakter. Vi oppfordrer publikum til å melde fra til oss dersom de får påvist smitte, slik at vi får varslet andre som var til stede på samme arrangement.

For oppdatert informasjon besøk sidene til Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

helsedirektoratet.no
fhi.no

Nyhetsbrev

Meld deg på Parkteatrets mailingliste og få oppdatert program, nyheter før alle andre, gratisbilletter med mer!

Billetter

Billetter selges via ticketmaster.no.

Billettavgift kommer i tillegg til oppgitt billettpris. Kjøpte billetter refunderes ikke.

På arrangementsdagen kan du, så lenge det er billetter igjen, kjøpe billetter i døra fra åpningstiden.

Dessverre opplever vi fra tid til en annen at det opprettes falske Facebook-eventer, og at det selges falske billetter til våre arrangementer. Vi minner om at billetter til våre arrangementer må kjøpes direkte via Ticketmaster Norge, dette for å sikre at billettene er gyldige.

Dersom du skal kjøpe billetter av en privatperson, vær forsiktig og kjøp kun billetter av folk du kjenner og stoler på. På arrangementsdagen blir alle billetter scannet hos oss. Det vil si at en billett som er falsk eller forsøkt brukt flere ganger, ikke vil være gyldig. Alle med ugyldige billetter vil bli bortvist, uavhengig av gjestens gode tro.

Gavekort

På ticketmaster.no kan du kjøpe gavekort med valgfritt beløp til konserter på Parkteatret.

Velg om du vil motta gavekortet på e-post eller via god gammeldags postgang.

Fysisk gavekort (sendes via post): https://bit.ly/3xKCc8R

Digitalt gavekort (mottas på e-post): https://bit.ly/3d9OnCP

Avlyst konsert

Ved avlysning av konsert må kjøpt billett refunderes innen siste frist for refundering. Dette tidspunktet oppgis i forbindelse med avlysningen.

Billetter betalt med kredittkort på internett eller telefon kan refunderes ved å ringe 815 33 133. Oppgi referansenummer eller registrert telefonnummer. Beløpet blir tilbakeført til kredittkortet som ble brukt ved kjøp. OBS: Avgifter refunderes ikke.

Sitte-/ståplasser

Dersom det er sitteplasser på et arrangement, er det «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder. Dersom man har vansker med å stå og trenger en stol, er vi selvfølgelig behjelpelig med dette.

Garderobe

Vi har gratis ubemannet garderobe der tøy og eiendeler henger på eget ansvar.

Ved større arrangementer er garderoben bemannet, og man kan henge fra seg for kr. 40,- per jakke. NB! Begrenset kapasitet.

Aldersgrense

Aldersgrensen på det aktuelle arrangementet er oppgitt i programmet. Dersom det er 18- eller 20-årsgrense MÅ man være fylt henholdsvis 18 eller 20 år. Vi har dessverre ingen fast vergeordning.

På arrangementer med aldersgrense er det legitimasjonsplikt. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker.

Vi gjør oppmerksom på at digitalt førerkort ikke er gyldig legitimasjon.

Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og legitimasjon vil bli beslaglagt.

Vi har en egen konsertrekke for de under 18 år, disse konsertene er merket med ‘Yngling’. På arrangement med fri aldersgrense er det ingen alkoholservering.

Les mer om Yngling

Fotografering

Det er generelt fotoforbud på alle våre arrangementer, og det må søkes om tillatelse til fotografering.

Søknad sendes til linda(at)parkteatret.no. Pressefotografkort gjelder ikke. Det tas forbehold om fotorestriksjoner fra artist.

Gjenglemte klær/ting

Gjenglemte ting kan hentes på hverdager mellom kl. 10.00 og kl. 16.00. Vi setter pris på om du sender en e-post til info(at)parkteatret.no i forkant.Ørepropper

Det er høyt lydnivå på enkelte konserter. Ørepropper er tilgjengelig i baren.

Strobelys

Det brukes strobelys på enkelte av våre konserter. Det blir i så fall opplyst om dette i konsertsalen.


Offentlig transport og parkering

Trikk 11, 12 og 13 stopper rett utenfor Parkteatret. Navn på trikkestopp: Olaf Ryes plass. Nærmeste taxiholdeplass er ved Birkelunden, 500 m. fra Parkteatret.

På Grünerløkka er det innført beboerparkering, slik at det er begrenset med parkeringsplasser tilgjengelig. Det er imidlertid noen parkeringsplasser på Olaf Ryes plass hvor man kan stå mot avgift.

Tilgjengelighet for bevegelseshemmede

Parkteatret Scene har toalett for rullestolbrukere. Det er trinnfri inngang til konsertsalen. Salen er delt i to deler adskilt av et trappetrinn, men begge deler av salen har adkomst fra gangen. Parkteatret har ikke teleslynge.

Parkteatret har mottatt Tilgjengelighetsmerket fra Norske Konsertarrangører.

Ledsagerbevis

Vi godtar ledsagerbevis, men på grunn av kapasitet tar vi kun imot et begrenset antall per konsert.

Send en henvendelse til info(at)parkteatret.no dersom du ønsker å benytte deg av ledsagerbevis.