100 Gecs

Avlyst

Konserten med 100 Gecs på Parkteatret 22. januar 2022 er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert.

100 gecs, duoen til Dylan Brady og Laura Les, markerte seg for alvor i populærkulturen med debutalbumet «1000 gecs», som ble hyllet av The New Yorker som, «an impressively precise maximalist exercise with no rules» og «one of 2019’s most exciting debuts» av Rolling Stone.

Få måneder etter utgivelsen av skiva, gikk bandet fra å spille sin første konsert i videospillet Minecraft til å selge ut show i hele Nord-Amerika – noe som beviste at deres raskt voksende fanbase ikke bare eksisterer i de fjerne hjørner av Internettet.

Etter at verdensturnéen deres ble utsatt sommeren 2020, fortsatte Brady og Les å rulle ut utgivelsen av «1000 gecs and The Tree of Clues», en remix av det originale albumet med samarbeid fra artister som AG Cook, Fall Out Boy, Charlie XCX , Rico Nasty, i tillegg til publikumsbidrag fra fans. Den transformative utgivelsen ble beskrevet av The NME som en «brain-melting, genre-crushing vision of pop’s future».

Det innovative bandet har fanget både fans og kritikeres hjerter – og nå er de endelig klare til å overbevise fansen i Norge!

Konserten presenteres av FKP Scorpio.

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
22.01.22
Kjøp billett