Aiming For Enrike

Special guests: Mall Girl

Aiming For Enrike er tilbake med sin største konsertproduksjon noensinne! I samarbeid med mediakunstner og videodesigner Thor Merlin, presenterer de sitt nye liveshow på Parkteatret i Oslo. Forbered deg på et fyrverkeri av lys, live-visuals og Aiming For Enrikes umiskjennelige sound. Kvelden sparkes i gang av Mall Girl.

Aiming For Enrike har i mange år turnert over hele verden med sine frenetiske, ville og engasjerende liveshows. Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. «Music For Working Out» viste en retro-futuristisk side av bandet, som luktet av Talking Heads, Mr. Oizo og 80s science-fiction. Nå er de i full sving med innspillingen av sitt femte album, hvor den suggerende og drivende dansemusikken setter ytterligere preg på låtene.

Fellesnevneren for musikken til Aiming For Enrike har alltid vært energi og eksplosivitet, som på Parkteatret kommer til å nå nye høyder, når heftig lys og Thor Merlins live-visuals setter sitt preg på konserten.

MALL GIRL

Da 2019 sparket i gang var Mall Girl et navn du ikke kunne unngå å høre her til lands. Oslo-bandet ble kåret til Månedens Urørt på NRK P3, og singelen «Slay Queen» ble hyppig spilt på radioen. Roskildefestivalen, Bylarm, Øya, Trondheim Calling og Oslo Jazzfestival ble besøkt av kvartetten. Tidligere i år signerte de med Jansen Records og i løpet av høsten slipper de første singlene fra debutalbumet!

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
11.11.21
Kjøp billett