Akersborg

Support: LNUA

Med blant andre duoen i Aiming For Enrike i besetningen, har Akersborg spilt en håndfull klubbkonserter i 2023, og skapt seg et rykte som et live band utenom det vanlige. Bongotrommer blandes med blast-beats, synth med skrikevokal, mens vocoder messer over skeive takter, før det forløses ut i et catchy refreng. Så skifter det brått til noe helt annet.

19:00 Dørene åpner
20:00 LNUA
21:00 Akersborg

Etter konsert blir det etterfest i Parkteatret Bar, med DJ Vinter Records!

«Akersborg må være noe av det mest særegne og musikalsk modige som har kommet til på den lokale punk- og hardcorescenen» meldte Disharmoni da Akersborg slapp sitt debut album «Feelantropicoco» i november 2023.

NRK Urørt mente det låt «skamrått» og ga sin anbefaling og Big Dipper mener det er «en sensasjon innen norsk rock». Ute i Europa har det haglet med lovord om den ukonvensjonelle, men samtidig tilgjengelige og gøyale musikken som Akersborg selv kaller «catchy avantgarde hardcore».

Endelig skal Akersborg spille en helaftens konsert i fullt format på Parkteatret. Publikum kan forvente seg - som bandet selv sier - «en slags forestilling der vi drar publikum litt ut av konsert-rommet vi spiller i og inn ukjente dører skult bak klesskapet. Dette vil være gøy for mange!»

LNUA Bjork Ellingsbo nb

LNUA
For å komplementere kvelden har Akersborg med seg musiker og lydkunstner LNUA som oppvarming. LNUA blander sømløst mellom atmosfæriske teksturer og energiske partier, og musikken er både medrivende og engasjerende. Hun vil bringe publikum i salen inn i den perfekte sinnsstemning med sin «industrielle musikk for sarte sjeler». Vel møtt!

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
23.05.24
Kjøp billett