Akersborg

Med blant andre duoen i Aiming For Enrike i besetningen, har Akersborg spilt en håndfull klubbkonserter i 2023, og skapt seg et rykte som et live band utenom det vanlige. Bongotrommer blandes med blast-beats, synth med skrikevokal, mens vocoder messer over skeive takter, før det forløses ut i et catchy refreng. Så skifter det brått til noe helt annet.

«Akersborg må være noe av det mest særegne og musikalsk modige som har kommet til på den lokale punk- og hardcorescenen» meldte Disharmoni da Akersborg slapp sitt debut album «Feelantropicoco» i november 2023.

NRK Urørt mente det låt «skamrått» og ga sin anbefaling og Big Dipper mener det er «en sensasjon innen norsk rock». Ute i Europa har det haglet med lovord om den ukonvensjonelle, men samtidig tilgjengelige og gøyale musikken som Akersborg selv kaller «catchy avantgarde hardcore».

Endelig skal Akersborg spille en helaftens konsert i fullt format på Parkteatret. Publikum kan forvente seg - som bandet selv sier - «en slags forestilling der vi drar publikum litt ut av konsert-rommet vi spiller i og inn ukjente dører skult bak klesskapet. Dette vil være gøy for mange!»

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
23.05.24
Kjøp billett