Aktiv Dödshjelp

Support: Blindtärm

Med et 100-talls konserter i punkscenens underverden tilbakelagt, og skrale ti låtslipp over 15 år, så Aktiv seg i speilet. Vennskap hadde blitt dannet, ja! Stories hadde blitt skapt – men hadde det blitt no album ut av det?! Omsider!

20:00 Dørene åpner
20:30 Blindtärm
21:30 Aktiv Dödshjelp

Endelig har selvtitulerte, Norges Farligste Band, fått kontakten ut av støpselet og smidd sammen et helt ekte studioalbum. Blir det mosh? Blir det pyro? Blir det forrykende? Vi vet ikke; men vi vet at du ikke kan la sjansen til å finne ut av det gå ifra deg. Kjøp. Bi. Lett.

Tilfeldighetene skulle ha det til at det en sen pub-kveld ble hvisket gjetord om det ærverdige studioet Palazzo Stabile i Italia, og mulighetene det bar med seg. Aktiv Dödshjelp, som ellers nøt best av å lage musikk i venners lag bare fordi det var gøy, øynet muligheten for et nå eller aldri. De kunne vel ikke la muligheten for god mat og drikke i musikalsk lag gå fra seg?

Sammen med produsent og venn Morten Øby bar turen sørover høsten 2022, og et debutalbum ble sakte, men sikkert til. I mars slippes det hele for offentligheten, etterfulgt av bandets største headliner-gig, på Parkteatret i Oslo 13. april.

Blindtärm er et thrashpønk-band fra Halden Rock City starta for en eller annen gang siden. Bandet består av fire ungdommer, som spiller rått, fort og gæli.

Det unge hormonelle bandet består av Albæsj Albæsjen, Lucas Sathansen, Håkæn Holm Breda og Patrick Elstad!

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
13.04.24
Kjøp billett