Amulet

Flyttet til Vulkan

Denne konserten er flyttet til Vulkan. Ny dato: 27. november 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny venue. For spørsmål vedrørende konserten, ta kontakt med post(at)vulkanoslo.no.

Dette blir en historisk kveld med et band kjent for sin voldsomme energi i kombinasjon med sterke låter. Vi snakker hardcorepunk fra øverste hylle. 24. september fyller vi Park med publikum, som endelig kan oppleve rå live-energi sammen! Dette blir et historisk comeback, både for band og publikum!

Amulet ga ut fire album i sin karriere, og turnerte i Europa, UK og USA. Kvintetten hadde sin avskjedskonsert på Øyafestivalen i 2007. For første gang på 15 år står Amulet gjenforent med et arsenal av låter.

Bandet lover «No bullshit fokus på Freedom Fighters, men med fare for å stupe ned i noen andre utvalgte låter», i følge vokalist Torgny Amdam. I tillegg sier han: «Det viser seg at alle i bandet har holdt seg varme på instrumentene sine gjennom alle disse årene, så det er vel en viss sjanse for at dette skal gå bra, hehe. Vi gleder oss!»

«Freedom Fighters» satte Amulet på kartet både i Norge og internasjonalt. Albumet er forankret i klassisk old school hardcore, men besitter en slående meloditeft og leken eksperimenteringsvilje som gjør «Freedom Fighters» til en klassiker i et utvidet punk/hardcore/rock landskap.

Du liker hardstlående rock, sier du? Da er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

Billettpris
375,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
25.09.21
Kjøp billett