Anna Kajander + Frugaard

Avlyst

Denne konserten er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert.

Anna Kajander har bemerket seg i musikkbransjen med sin kraftfulle stemme, jordnære sjarm og intime låtskriving, og Frugaard med et debutalbum som varierer mellom briljante poplåter med solid sjelelig dybde, og tyngre elektronikaproduksjoner med poetiske betraktninger i tekstene.

Mandag 28. mars står både Anna Kajander og Frugaard på scenen på Parkteatret! Dette er en unik mulighet til å få med seg begge artistene, på en og samme kveld.

Våren 2020, gav Anna Kajander ut sitt debutalbum «Mandag» på Drabant Music. Veien mot debutplaten har gått fra Lofoten, via utenlandsopphold i Buenos Aires og København til Oslo. Tematikken i låtene er basert på tekster skrevet i et spenn over seks år, og handler derfor om en ung kvinnes tanker og oppdagelser fra hverdagen i dagens samfunn. På albumet er Kajander både tekstforfatter, låtskriver, musiker, produsent og utøver.

Anna Kajander har ikke vært i gamet lengre enn noen få år, men har allerede vært innom «Ruben» på NRK P3, vært listet i til sammen ti uker på NRK P1’s spillelister og toppet Spotify’s norske viralliste. Hun har også spilt på flere kjente festivaler, blant annet Trevarefest, BY:LARM og Klubbøya. I 2019 ble hun plukket ut av Trondheim Calling som én av artistene de hadde mest tro på det året. Kajander har også vunnet flere stipender for sin låtskriving, blant annet Tono-stipendet i 2020 og NOPA stipendet 2021.

Frugaard, eller Reidar F. Opdal, slapp debutalbumet sitt ”Egentlig” i fjor høst. Albumet høstet svært gode kritikker, omtaler og terningkast. Musikalsk befinner albumet seg i et rått, men varmt landskap, der akustiske og elektroniske elementer smelter sammen med modulærsyntese i spissen. Albumet handler om å være menneske i dag, om de indre kreftene som virker i hver og en, om tosidighet, lys og mørke og om sårbarhet i møte med verden og seg selv. Med dette som utgangspunkt er «Egentlig» et unikt, men også særs viktig bidrag til norsk musikk.

I tillegg til nå å være fast musiker for Unni Wilhelmsen, Josefin Winther og ORBO, kan en nevne musikalske meritter som to Spellemannspriser, henholdsvis med ORBO & The Longshots (2008) og Gina Aspenes (2013), årevis med turnéer i både USA og Europa, samt produsent og låtskriver på flere kritikerroste album.

Med seg på scenen denne kvelden har Frugaard to svært kompetente musikere, Kristian F. Tvedt og Mats P. Austgulen. Sammen leverer de ekte musikk med stor spennvidde og rå nerve!

Foto: Thea Milde (Anna Kajander) og Fransisco Munoz (Frugaard).

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
28.03.22
Kjøp billett