Anna of the North

Support: Andreas Doif

4. mars tar popstjernen med seg sin intime og fengende musikk til Oslo og Parkteatret, og allerede 4. november i år, får vi en smakebit på hva vi har i vente, når Anna of The North gir ut sitt tredje studioalbum, «Crazy Life».

Anna of the North annonserer sin kommende headliner-turné, som starter i februar neste år. Det er Europa og Nord-Amerika som står for tur, og byer som Paris, Berlin, New York og Los Angeles er blant stoppestedene.

På det nye albumet inviterer Anna of the North lytteren inn i sin verden. Her finner hun trøst i egen sårbarhet og det hverdagslige, og serverer oss relaterbare tekster med klarhet og selvtillit.

Popstjernen har vært på litt av en reise de siste årene, med mer enn 550 millioner streams under beltet, og lovord fra Tyler, the Creator, Dua Lipa, Alina Baraz, Rejjie Snow, Steve Lazy med flere. Nå gleder vi oss til å oppleve både nye og gamle hits på Parkteatret i mars!

Andreas Doif har siden singlene «Renew You» og «Shine» (feat. Fieh) reist jorden rundt som gitarist i Anna of the North. Etter fem raske år i nevnte band, er han nå klar for å slippe ny musikk.

Soundet er lekent og gjennomarbeidet, med catchy melodier og uforutsette vendinger. Her møter kassegitaren det funky 70-tallet, som igjen møter beat-makeren stirrende inn i et speil mot evigheten(og forbi!).

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
04.03.23
Kjøp billett