Aries

Support: Verzache

Den fremadstormende artisten Aries gjester Parkteatret 4. september 2022. I fjor kom albumet "Believe In Me, Who Believes in You", og nå er han klar for å ta med seg sin kreative visjon ut på veien.

Aries er en kunstner med mange talenter – rapper, sanger, produsent, regissør, grafisk designer og illustratør. Han har etablerte seg som en visjonær innenfor feltet, men sin unike blanding av hiphop og alternative sjangere og inspirasjonskilder, noe som har ført til en trofast fanbase og flere usolgte show i både Nord-Amerika og Europa.

Aries vokste opp i et musikalsk hjem i Orange County, California. Han hentet inspirasjon fra sin far, som var fiolinist, men også fra den innholdsrike DVD-samlingen.

“As a kid I used to love watching Linkin Park’s live DVD’s. I was inspired by them to be on stage, so I worked backwards from there on how I could do it.”

Allerede som 13-åring begynte han derfor å skrive vers og produsere beats, noe som førte til utallige timer med jobbing for å utvikle seg som artist.

Aries valgte en kreativ og ukonvensjonell vei for å bygge opp sin fanbase, nemlig ved å bruke sine skills på Youtube. Her gjenskapte han beats fra hitlåter som Playboi Cartis «Magnolia» og Lil Uzi Verts «XO Tour Llif3» på bare to minutter, noe som imponerte mange og førte til millioner av visninger.

“The YouTube channel was really just a platform I wanted to build so I had an audience to share my own music with”, forteller Aries. “Once my subscriber count started to rise, I knew I was onto something.”

Med over 200 000 musikkelskere på sin kanal, hadde Aries skapt en perfekt plattform for å slippe sin egen musikk, og gjøre følgere om til dedikerte fans. I 2018 begynte han å vise frem sin unike sound, gjennom låter som «CAROUSEL», «SAYONARA» og «RACECAR», som var en blanding av hans melodiøse vokal og rock og rap inspirerte produksjoner.

“The overriding feeling that I like to create in my music is nostalgia,” sier han om låtskriverprosessen. “But I still want my music to sound like nothing else.”

I 2019 slapp han det egenproduserte debutalbumet «WELCOME HOME», som har oppnådd over 200 millioner streams. Nå er det bare å glede seg til ny musikk og konsert med den spennende artisten!

Konserten presenteres av Live Nation.

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
04.09.22
Kjøp billett