Atmosphere

w/HEBL + Special guest: ZooDeVille

I over 25 år har rapperen Slug og produsent Ant, som duoen Atmosphere, bygget sin arv innenfor alternativ hiphop. Det hele startet i Minneapolis, før de ga ut debutalbumet «Overcast!» i 1997. Sammen med en hyppig turnéplan, var albumet et springbrett som gjorde duoen til en fast del av musikkscenen i Midtvesten.

19:00 Dørene åpner
19:30 ZooDeVille
19:55 HEBL

Det tok ikke lang tid før låtskrivingen utviklet seg fra å se utover til å se inn i seg selv. På spøk beskrev Slug det i et intervju som «emo-rap», noe som festet seg og har blitt brukt til å beskrive både dem og andre.

I tiårene etter debuten, har Atmosphere holdt et høyt tempo, og gitt ut en rekke studioalbum, EPer og samarbeidsprosjekter. Duoen har bygget sin karriere gjennom ærlighet, ydmykhet og sårbarhet i musikken.

Slug har vist seg å være en mester i historiefortelling, som setter spor innenfor sjangeren, samtidig som han hyller rapperne og låtskriverne som bidro til å forme ham. I mellomtiden har Ant formet et lydbilde inspirert av soul, funk, rock, reggae og kunsten til hiphops banebrytende DJer og produsenter. Dette gir en særegen pulse til låtene om livet, kjærligheten, stress og tilbakeslag.

Atmosphere har vært en musikalsk hyrde, som har ledet generasjoner av lyttere gjennom det som kalles livet. Vi gleder oss til konserten på Parkteatret 21. mai!

Foto: Chris «Fiq» Colclasure

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.05.23
Kjøp billett