Augustine

Support: OKT8 (dj-live set)

Siden debuten i 2019, har den svenske indieartisten, låtskriveren og produsenten Augustine berørt fans verden over, med sine lekne produksjoner, falsettoner og skjøre kjærlighetsskildringer.

17. september slipper han «Fragrance», den siste singelen fra det etterlengtede debutalbumet som kan ventes i oktober, og på nyåret venter turné. 13. april står han på scenen på Parkteatret.

Augustine ble tatt i mot som et friskt pust, da han debuterte med «Luzon» i 2019, og ble ett av årets mest omtalte indiefenomen i Sverige, såvel som globalt. Med sin bombastiske indiepop ble han kritikerrost av internasjonale medier som Billboard, EARMILK, Ones To Watch, KCRW og HillyDilly. Han henter sin inspirasjon fra en mix av 70-tallets melodiøse Bee Gees og The Beach Boys, såvel som nåtidens elektroniske lydlandskap av artister som Jamie xx og Tame Impala.

Augustines første tre singler ble #1 på Hype Machines globale toppliste og debut-EPen «Wishful Thinking» ga han prisen Årets Pop på Manifestgalan 2020 og en P3 Guld-nominering i samme kategori.

Konserten presenteres av Luger.

Billettpris
280,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
13.04.22
Kjøp billett