Autopulver

Reunionkonsert

Etter 24 år i dvale, er det velkjente norske bandet Autopulver klare til å gjøre sitt etterlengtede comeback. Det feires med en eksklusiv første konsert på Parkteatret 9. oktober.

Med sin energiske rock kombinert med fengende melodier, har Autopulver satt sitt preg på den norske musikkscenen siden starten i 1996. Bandet startet på små plateselskap, men ble etter hvert plukket opp av Sony/BMG, Belgiske ARS og Hollandske Mojo. Debutalbumet «F-Words» fra 1997 ble blant annet kåret til ukas album på NRK P3 og fikk A- og B-radiolisting av hele tre låter.

I 2000 fulgte Autopulver opp med albumet «Vapor Trails», som ytterligere forsterket bandets posisjon på musikkscenen. Samarbeidet med den anerkjente produsenten Zed, kjent for sitt arbeid med svenske Kent, la en ekstra dimensjon til Autopulvers lyd. Med Vapor Trails eksperimenterte bandet med nye sjangerblandinger – noe som igjen førte til en rekke radiolistinger på NRK P3. Autopulver var ikke bare begrenset til plateinnspillinger; de turnerte også intenst i hele Norge og i utlandet, med minneverdige opptredener på flere store festivaler i Nederland og Belgia.

Funfact: Autopulver vant en uke topplassen på NRKs «Ti i skuddet» med låta «Remedy Surgery» foran artister som Britney Spears og A1, til bandets store overraskelse. Funfact 2: På grunn av dette beskyldte NRK bandet for stemmejuks.

Medlemmene i Autopulver har fortsatt å jobbe med musikk på ulike måter. Flere i bandet har bidratt som musikere for anerkjente navn som blant andre Satyricon, TNT og Magne Furuholmen fra A-ha. Nå gleder Autopulver seg til å komme sammen igjen for en unik konsertopplevelse på Parkteatret i Oslo. Den eksklusive konserten blir en uforglemmelig kveld for fansen, med et band som er mer enn klare til å gjenopplive den magien som gjorde dem til en essensiell del av norsk musikkhistorie.

Velkommen!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Foto: Ken Ingwersen

Billettpris
370,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
09.10.24
Kjøp billett