Utsolgt
B Boy Myhre Foto Abdullahi Said

B-Boy Myhre

Utsatt - Ny dato kommer
Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
03.02.22
Kjøp billett

Denne konserten vil dessverre bli utsatt. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato. Vi sender ut e-post til billettkjøpere så snart vi har ny dato på plass.

B-Boy Myhre er prakteksemplet på en «de som vet, vet»-artist. Selv om han i lang tid har vært en sky stjerne på den norske raphimmelen, er det først det siste året han for alvor har begynt å skinne. Etter noen sporadiske singler i 2018, tok B-Boy Myhre nemlig steget helt frem for fullt i 2019, med låtene «Harley» og «Bank». Førstnevnte har bikket 1,3 millioner avspillinger på Spotify, og musikkvideoen, i Håkon Hoffarts regi, har allerede rukket å bli en aldri så liten kultklassiker.

Høsten 2020 slapp han «Gammel person», hvor B-Boy Myhre og Cezinando skaper et finurlig univers om de gode tingene ved å bli gammel. Musikkvideoen som fulgte låta, regissert av Håkon Hoffart, ble belønnet med Spellemannpris i kategorien Årets musikkvideo.

2021 ligger an til å bli nok et godt og begivenhetsrikt år for Hovseter-artisten. Året starta med radiohiten ”Action Man”, første låt fra debutalbumet som kommer til høsten, og nå inntar han flere konsertscener. Det er gode tider for B-Boy-fans.

Konserten presenteres av Time Out Agency.
Foto: Abdullahi Said