B Young

Support: S1MBA

B Young har med årene blitt kjent for sine uforglemmelige hooks og melodier, og sin kvalitet over kvantitet-tilnærming. I fjor ga sangeren og rapperen fra Hackney i Øst-London endelig ut sitt debutalbum, bestående av seksten originale spor, deriblant tidligere utgitte «Come Alive», «Justin Bieber» og «R&Drill».

19:00 Dørene åpner
19:30 DJ E Vibz
20:00 S1MBA
20:45 B Young

B Young har alltid vært en DIY-tilhenger: Som ungdom tilbrakte han år i studio, hvor han lærte å mixe og mastre sine egne plater og drev med filmredigering. Han eksperimenterte med ulike lyder, og begynte å leke seg med melodisk rap og afrobeat/bashment crossover-sound. Det at han alltid har vært splittet mellom sine karibiske venner, som foretrekker dancehall, og vennene som heller hører på afrobeats- og wave, er noe som gir utslag i musikken hans.

I 2017 hadde han sitt store gjennombrudd, med låter som «Cash Flow», «Wanna Know» (remix), «Been Wavey» og «Jumanji», som ble hiten som dominerte de offisielle hitlistene, og tronet åtte uker på topp 20. Innspilling og miksing ble selvsagt gjort hjemme på soverommet.

B Youngs låter har godt over 30 millioner streams, og han har gjort over 400 show gjennom sin karriere. Her er det kanskje verdt å nevne at hans 2021-turné solgte ut på tre minutter ... Så, sitt klar når vi legger ut billettene for salg!

Billettpris
265,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
11.01.23
Kjøp billett