BANNERS

Support: IAMTHELIVING

Den engelske indie-pop-artisten BANNERS (alias Michael Joseph Nelson) er kjent for sine sprudlende melodier og svært relaterbare tekster om den menneskelige tilstanden. Nelsons nyeste album, «All Back to Mine» (Nettwerk), kommer ut 29. mars, og man kan trygt si at han eier en markedsandel innenfor feel-good-anthems skreddersydd for å være lydsporet til ditt beste liv. I mai kommer han til Parkteatret!

«Someone to You» er hans storslåtte låt om å rett og slett bli «sett», den har nesten 750 millioner streams på Spotify. Singelen var så uforglemmelig at BANNERS fremførte den i sesong 16 av American Idol. Før det kunne hans hit-singler høres overalt på TV, blant annet: «Ghosts» i Suits og Teen Wolf, «Half Light» i The Royals og New Amsterdam, og «Got It in You» i The Good Doctor og America's Got Talent.

Skrevet og innspilt over ni måneder, hovedsakelig i Liverpool og på den skotske øya Lewis, refererer tittelen «All Back to Mine» til en overbærende, etterlengtet tilbakekomst til hans hjemby Liverpool etter å ha tilbrakt syv år i Canada for å få karrieren i gang. Rik på romantikk og optimisme er plata så fengende at vi garanterer at du vil høre den om og om igjen.

«I put my heartstrings all over this album,» Nelson says. «You want to fill your life with experiences, don't you? And the more of them, the better. I can't judge what's good and what isn't anymore. All I can do is try to make something that matters.»

Billettpris
265,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
27.05.24
Kjøp billett