Bård Berg

Slippkonsert

Nylig slapp den Oslobaserte produsenten og trommisen Bård Berg albumet «Oslo Beats Vol.III» til strålende kritikker. Platen er også det avsluttende albumet i Oslo Beats-trilogien, og med på laget har Bård nok en gang fått med seg en rekke spennende collabs medartister og vokalister, deriblant Solå, thea wang, Neon Ion, Vuyo, August Kann og Eirik Aas.

Singlene «To B» feat. Solå og «Alone Is Almost Better» feat. August Kann, har begge blitt listet på nasjonal radio (P3), og førstnevnte har fått sync-plassering i den nylige lanserte Netflix filmen «Royal Teens».

Bård Berg forteller: «Plata er siste del av en trilogi, som har som mål å oppsummere og beskrive Oslo’s vibe og mangfold gjennom elektroniske elementer og danserytmer. Albumet er fullpakket av gode musikere og features med vokalister og artister, og er et resultat av utallige timer og sessions i studioet på Carl Berner.»

I fjor kåret musikkmagasinet GAFFA «Oslo Beats Vol. II» til et av årets beste norske album, og det er fristende å tenke at den nye skiva også fortjener samme heder og ære.

19. januar blir det endelig offisiell releasekonsert på Parkteatret. Vi gleder oss!

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
19.01.23
Kjøp billett