Slagsvold by Mikaela Berg

Slagsvold

Slippkonsert
Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
16.11.21
Kjøp billett

Ti sterkt personlige låter fra Baard Slagsvold har blitt til album #2 fra bandet Slagsvold: "Mørket I Oss Selv". Det er ute digitalt 24. september, men ifølge han selv gjelder det ikke ordentlig, før det er et fysisk album. Slagsvold inviterer derfor til slippfest på Parkteateret 16. november, for da er en lekker LP i hus!

Tuva Syvertsen, Lars Saabye Christensen, Louien og Signe Marie Rustad, er gjester med bandet som også er forsterket med stryk og blåsere. Dette blir en forestilling, en kveld for minnebøkene du ikke vil gå glipp av!

Sangene er til både å le og gråte av, og kjennes som trøst, glede, overraskelse og undring. Det er modige tekster og rå, vakre melodier. Hjerteskjærende realisme med noen gode doser humor og lune betraktninger. Her legges ingenting imellom, hverken i pønkete illsint fortvilelse, eller melodiøs vemodig aksept.

Bandet:
Jarle Vespestad: trommer
Helge Hovland: gitarer og kor
Johannes Sæbøe: kontrabass, el-bass, synth og kor
Baard Slagsvold: piano, pumpeorgel og sang

Baard Slagsvold har gitt ut nær 30 album og har satt sitt tydelige merke i band som Tre Små Kinesere, Motorpsycho, Norsk Utflukt, Skrujern, Axelsen, Kåre Virud og Jan Erik Vold-band. Baard Slagsvold er også arrangør og komponist for en rekke andre artister.