Bargee

På relativt kort tid har Bargee etablert seg som et ekte skuespillertalent, med imponerende roller i TV-serien «FLUS» på NRK, filmen «Royal Teen 2» på Netflix, og den ikoniske teateroppsettingen av «Døden på Oslo S», hvor han spilte for fulle hus på Økernsenteret.

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Samtidig som skuespillerkarrieren har skutt fart, blir Bargee også stadig oftere omtalt som en artist det virkelig er verdt å følge med på. Hans nyeste utgivelse, EPen «Halvvisne Roser», inneholder fem kraftfulle låter, og markerer på mange måter det ordentlige startskuddet på en spennende musikkarriere for det som mange har spådd er en kommende stjerne.

Med seg på EPen har han kjente navn som Makosir, Isah og Dutty Dior. Sammen leverer de låter som berører temaer som kjærlighet, håp og livets utfordringer på imponerende vis.

Bargees unike stemme fanger lytterne umiddelbart, og som artist behersker Bargee flere ulike sjangre. Han har allerede klart å skape sin egen særegne lyd, som enkelt skiller seg ut blant de mange nye norske stemmene i dagens musikklandskap.

Følg med, for fremtiden er lys for Bargee!

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
09.11.23
Kjøp billett