Bea & Her Business

Support: Cupid Girl

Bea Wheeler – den 19 år gamle, London-baserte sangeren, låtskriveren og multiinstrumentalisten også kjent som Bea & Her Business – traff musikkverdenen som en bombe med sin debutsingel Born To Be Alive i 2023.

18:00 Dørene åpner
18:30 Cupid Girl
19:30 Bea & Her Business

Før det hadde hun, gjennom sine opptredener på TikTok under covid, fanget oppmerksomheten til artister som Tove Lo, George Ezra og Paloma Faith, så vel som en svært kredibel skare av produsenter, låtskrivere, managere og plateselskap. Hun samlet låter til sin første EP «Introverted Extrovert» i 2023 som inneholder 5 supersterke låter, inkludert bangeren «Never Ever Love a Liar».

Utrolig nok var Beas første liveopptreden noensinne på VG-lista i 2023, så vi kan trygt si at hun har et spesielt forhold til Oslo. Nå kommer hun endelig tilbake for å gjøre sin første (innendørs) konsert på Parkteatret og vi gleder oss stort!

Cupid Girl web

Cupid Girl ble kåret til Månedens Urørt i februar. Oslobaserte Julie Engelsviken har allerede rukket å slippe sin andre EP, Stupid Cupid, hvor flere av låtene har blitt listet på P3 og P13, i tillegg til å bli lagt til i flere nordiske og globale Spotify-lister. Hun har imponert på Trondheim Calling, Vill Vill Vest og KlubbØya, i tillegg til å ha varmet opp for bl.a. Fjorden Baby!. Cupid Girl ble kåret til den artisten musikkbransjen har mest tro på i 2024. Neste singel ventes i mai, etterfulgt av singel nummer to og en EP til høsten.

På scenen leverer hun et rockete, rett-i-trynet og gøy indie/pop-landskap. Med catchy melodier, gitarriff og ironisk distanse til klisjeer, forelskelse, skuffelse og håp er Cupid Girl sounden vi trenger nå.

Bli med på konsert hvor vi feirer mangfold, kjærlighet og indie-musikk som får deg til å glemme at vennene dine egentlig, i bunn og grunn har tatt deg med på en rockekonsert!

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
17.04.24
Kjøp billett