Bendik Brænne

Det er ti år siden Bendik Brænne slapp det Spellemann-vinnende debutalbumet «How To Fake It In America». Siden har Brænne gått fra å være en anerkjent studiomusiker til å etablere seg som en av landets mest spennende artister.

20:00 Dørene åpner
21:00 Konsertstart

Med det forrige albumet, «Personal Best?», som passende nok ble omtalt som et karrierehøydepunkt, flyttet Brænne seg fra prærien til solkysten, og gikk fra å være en reinspikka countryprins til å være en ekte beach boy. I ti år har Bendik Brænne dog først og fremst vært Bendik Brænne. Han er fortsatt musikernes favorittmusiker, og står oftere bak enn foran. Men når han står foran så er det alltid med følelser, humor, og noen ganger med tekster om konspirasjonsteorier.

I fjor kom første del av albumet «Birds Are Real», og 8. september slipper Bendik Brænne endelig det komplette albumet. Ti låter skrevet av en stor låtskriverkunstner og formidler.

«Coming Up Again», som er første smakebit fra del to, tar oss på elegant vis inn imot sommeren, og blir garantert å finne på mange spillelister denne våren.

Billettpris
280,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
22.09.23
Kjøp billett