Black Christmas

Black Christmas utforsker spenningsfeltet mellom det mørke og det festlige, og feirer julen på en helt ny måte.

Black Christmas er en unik konsertopplevelse som tar deg med til den mørke siden av julen. Med duoen Mistra i front får du oppleve metal-musikk i harmoni med norske folkeinstrumenter, og nydelig vokal. I bandet finner du metal-legende Anders Odden, kjent fra bandene Cadaver og Apoptygma Berzerk, Benedicte Adrian fra Which Witch, og Birger Mistereggen kjent fra blant annet KORK og Vamp.

Hovedfokuset i Black Christmas er å blande den kraftfulle lyden av moderne metal med de rike klangene fra tradisjonell julemusikk. Dette skaper en unik og spennende musikalsk blanding som utfordrer konvensjonelle forestillinger om både metal og julemusikk. Gjennom energiske opptredener og dyptgående musikalske tolkninger vil Mistra og deres musikere skape en stemningsfull atmosfære som treffer både metal-entusiaster og de som søker en alternativ julefeiring.

Black Christmas vil transportere deg til en verden hvor det hellige og det hedenske smelter sammen på en magisk måte, og ikke minst feire julen på en måte som aldri før har blitt utforsket. Black Christmas er fritt for snille barn - skap din egen juletradisjon med Mistra!

Billettpris
560,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
19.12.24
Kjøp billett