Christopher

Support: Mathea Nicolaisen

Den danske sangeren og skuespilleren Christopher gjorde en fascinerende debut i filmverdenen, med hovedrollen i Netflix-produksjonen «A Beautiful Life». Ikke nok med at han hadde filmens hovedrolle, Christopher komponerte og fremførte også det populære lydsporet til filmen. Filmen fikk meget gode kritikker globalt, og havnet raskt på topplister over hele verden. Kort tid etter premieren, tronet filmen toppen av Netflix sin egen liste, som #1.

19:00 Dørene åpner
19:30 Mathea Nicolaisen
20:30 Christopher

Christophers musikalske reise begynte da han som 19-åring imponerte plateselskapsledere ved EMI Records/Parlophone, og snart var platekontrakten et faktum. Artisten skilte seg ut med sitt talent, stå-på-vilje og sitt smittende smil. Christopher har høstet en rekke prestisjetunge priser, og hans musikalske talent har gitt ham mer enn 3 milliarder avlyttinger over hele verden, og en betydelig følgerskare i Asia, har sikret han flere #1-rangeringer i verdensdelen. Han har vunnet MTV EMA for «Beste danske artist» hele to ganger, og han har turnert over hele Europa og Asia opp til flere ganger.

Mai 2023 markerte en betydelig milepæl i Christophers karriere, da han ledet den prestisjetunge Seoul Jazz Festival i Korea. Opptredenen fungerte som en storslått lansering for hans kommende liveshow og turné, planlagt gjennom 2023 og 2024. Christophers satsing på musikk og skuespill resonerer med publikum over hele verden, og den danske stjernens suksess fortsetter å skyte i været!

Kjenn din besøkelsestid, hvem vet om muligheten til å se Christopher i slike intime omgivelser kommer igjen.

Konserten presenteres av Live Nation.
Foto: Frederik Barasinski

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
27.11.23
Kjøp billett