Combos

Etter en forrykende konsert på Øyafestivalen, inntar Combos Parkteatret 21. oktober! Og, det er ikke bare voksenpublikumet som skal få oppleve Trondheimsbandet, her blir det dobbeltkonsert, en Yngling med fri alder og en over 18-gig. 

Energisk og in-your-face siden 2018. I løpet av kort tid har Combos gjort seg godt bemerket på den norske musikkscenen, hvor de har høstet lovord og skyhøye terningkast fra både nasjonal og internasjonal musikkpresse.

Combos er en broket gjeng med føttene godt plantet i ulike leire, men som deler noen sprikende personlighetstrekk; dum, flink, stilbevisst, ydmyk og herskende. Som publikum vil man fort bite seg merke i bandets enormt smittsomme energi og deres «vellykkede sjangerblanding», som gir nikk mot punk, alternativ rock, hardcore og hiphop.

Combos har herjet på flere av landets festivaler, og kommer nå rett fra scenen på Øya, i dét de gjør seg klare for at også høsten 2022 således skal fuckes – med to eksklusive konserter på Verkstedhallen i Trondheim og Parkteatret i Oslo.

Musikkpressen om Combos:
«Combos sjarmerer stort med sin litt eklektiske kombinasjon av folk på scenen, som vitner om akkurat den sjangerblandingen som gjør bandet til en av de mest interessante på den norske scenen, og hvorfor de blant annet har blitt booket inn til Øya 2022.»
– Universitas, etter konserten på Parkteatret i 2021

«Combos har tatt rennafart og raser rundt i øregangene mine som en rabiat pitbull for tida. Mer, Combos, vi vil ha mer!» – P3 Musikk

«Bandet briljerer friskt og nådeløst i et lydrom fylt av referanser til Rage Against the Machine, skatehardcore, regulær pønk, numetal... og Limp Bizkit. Endelig får sistnevnte sine velfortjente nikk for pionerende virksomhet på tidlig 2000-tall.» – GAFFA, etter Øya 2022

Combos
Thomas Antonsen (gitar)
Axel Møller Olsen (vokal)
Andreas Kjøl Berg (trommer)
Jørgen Wassvik (bass)
Terje Bjørndahl (gitar)

Billetter i salg fra onsdag 17.08.22 kl. 09.00.

Foto: Jonathan Vivaas Kise.

Billettpris
100,- +avg.
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
21.10.22
Kjøp billett