CunninLynguists

Support: Sadistik

CunninLynguists er noen av de mest eiendommelige og originale i dagens hiphop. Trioen har en enorm fanskare i Norge, og leverer alltid strålende konserter for fulle hus.

19:00 Dørene åpner
20:00 Sadistik
21:00 CunninLynguists

De har samplet alt fra psych-rock til polka, og har blitt sammenlignet med UGK og Atmosphere i samme åndedrag. De har delt scene med navn som Kanye West og Aesop Rock med stor suksess. De har gjort låter med den internasjonale soul-superstjernen Cee-Lo Green og den politiske aktivisten Immortal Technique – på samme album, og de hang ut med Macklemore og Freddie Gibbs allerede i 2009.

I 2017 slapp Deacon The Villain, Kno and Natti sitt sjette og album, «Rose Azura Njano», til strålende kritikker. Dette var trioens første studioalbum siden konseptalbumet «Oneirology» fra 2011, og første release siden mixtapen «Strange Journey Volume Three» i 2014. Nå er gutta i gang med nytt album og vi satser på noen smakebiter derfra på konserten på Parkteatret.

Med gritty beats i ryggen og kvalitetsrim, har the ‘Lynguists gjenerobret sjelen i sørstats-hiphopen, og følger i fotsporene til artister som Goodie Mob, Geto Boys og Outkast. Vi kan med andre ord forvente nye enorme konsertøyeblikk, når trioen returnerer til norske scener!

Med på kjøpet får publikum også Seattle rapperen Sadistik, aka «the cigarette burn rap king». Han er kjent for sin unike stil, en stil vi har blitt kjent med gjennom de fem albumene han har sluppet så langt i karrieren.

Konserten presenteres av Tornado Booking.

Billettpris
295,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
07.05.22
Kjøp billett