d4vd

Support: Paula Jivén

d4vd annonserer ny EP og kommer til Norge for første gang!

19:00 Dørene åpner
19:30 Support Paula Jivén
20:30 d4vd

Den 18 år gamle sangeren og låtskriveren d4vd (uttales David) slipper sin nye EP «Petals to Thorns» 26. mai, og legger i den forbindelse ut på turné i USA og Europa. Den etterlengtede debuten forventes å være en banebrytende og fengslende utgivelse, med elementer fra sjangere som R&B, indierock og grunge. Ep-en inneholder låter som velkjente «Romantic Homicide» og «Here With Me», i tillegg til hans nyeste singler «Worthless» og «Placebo Effect».

Etter å ha blitt utsatt for opphavsrettsproblemer med sin spillkanal på YouTube, kickstartet David Anthony Burke musikkarrieren ved å spille inn låter i appen BandLab i søsterens klesskap i hjembyen Houston. Med sterk påvirkning fra spillkultur og anime, vitner d4vds sound om DIY-ånden til flere av dagens fremvoksende artister.

Konsertdatoene i sommer følger opp den første etappen av hans «The Root Of It All»-turné, som solgte umiddelbart og utvidet kapasiteten i byer som New York og Los Angeles.

d4vd er spådd en lysende karriere, og vi er utrolig glade for at han stopper innom Norge når han tar turen til Europa. Grip sjansen til å oppleve denne intimkonserten med den fremtidige stjernen!

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
13.06.23
Kjøp billett