Darling West

Julekonsert

Etter Darling West sin fantastiske opptreden på «Kvelden før kvelden» på NRK i beste sendetid i fjor, var ikke veien lang derfra og inn i studio for å spille inn deres aller første juleplate. Resultatet ble «Lights», med de fleste låtene som ble spilt i TV-showet, samt en egenkomponert låt som også ble tittelsporet.

19:00 Dørene åpner
20:00 Support: Maria Petra
21:15 Darling West

De har samlet sine norske og engelske julelåtfavoritter, nye som gamle, alle pakket godt inn i det nå så velkjente Darling West-soundet, der pop, ørkenblues og folketoner får sin naturlige plass, og julen ringes inn med både banjo og vakre vokalharmonier.

På Parkteatret stiller Darling West med utvidet besetning, og de gleder seg til å dele en førjulskveld med sitt kjære publikum, der man sammen finner roen og lar julestemningen senke seg, med garanterte innslag av lun humor og kanskje til og med en overraskelse eller to.

Support: Maria Petra
Maria Petra, stjerneskuddet fra Horten, med en magnetisk og myk stemme. Hun blir ofte sett på som en av Norges mest spennende navn innenfor emosjonell pop, etter deltagelsen i The Voice i 2021. Spesielt var det singelen «lonely» som tok lytterne og seerne med storm i tiden etter det kjente tv-programmet.

Den 23 år gamle artisten, skriver egne tekster som ofte handler om kjærlighet og sårbare temaer som andre kan kjenne seg igjen i. Med flere millioner streams er Maria Petra klar for å ta et nytt steg i karrieren.

Høsten 2023 slapp hun singlene «i dare you» og «tears can make flowers grow», som mottok strålende tilbakemeldinger.

Billettpris
370,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.12.23
Kjøp billett