Delta Goodrem

Delta Goodrem er en prisvinnende singer/songwriter, musiker, skuespiller og bestselgende forfatter. Den australske artisten har blant annet fem #1-album, ni #1-singler, 17 topp-10 hits, 12 australske ARIA Awards, en Silver Logie TV Award og tre World Music Awards (puh). 14. september kommer hun til Oslo for en forrykende og intim konsert.

17:00 - 17:30 VIP check-in
17:30 - 18:45 Meet & Greet

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Hennes Hearts On The Run Tour starter i Storbritannia i april April. Den feirer hennes femte #1-album, «Bridge Over Troubled Dreams». Etter å ha gjennomført sin utsolgte australske arenaturné, ble Delta med ikoniske Backstreet Boys på den nordamerikanske etappen av deres DNA World Tour, før hun nå legger ut på sin europeiske turné.

Goodrem signerte platekontrakt da hun var 15 år gammel, og markerer i år 20-årsjubileet for sitt debutalbum, «Innocent Eyes», som toppet de australske, britiske og japanske hitlistene, og er et av de mest solgte debutalbumene i australsk historie! Det inneholder #1-singlene «Innocent Eyes», «Lost Without You», «Not Me Not I», «Predictable» og den uforglemmelige «Born to Try». Albumet tilbrakte rekordstore 29 uker som #1, og Delta ble den første artisten noensinne som hadde fem #1-singler på de australske hitlistene fra et debutalbum, og ble tildelt tiårets australske ARIA Albums Artist for å ha solgt flere album og singler enn noen annen nasjonal eller internasjonal artist gjennom tiåret.

Deltas repertoar inkluderer duetter med Tony Bennet, Michael Bolton, Men at Work, LeAnn Rimes og Olivia Newton John. Hun var med verdens største tenor, Andrea Bocelli, på hans turné i USA i 2009, Asia i 2010 og Australia i 2014 og 2022. Goodrem har også turnert med Ricky Martin og Michael Bolton. Delta har skrevet sanger for en rekke superstjerneartister, inkludert Celine Dion og Olivia Newton John. Delta spilte hovedrollen som «Grizabella» i Andrew Lloyd Webbers prisbelønte musikal CATS i Australia. Hun har representert Australia ved å opptre på to Commonwealth Games.

Det er også mulig å kjøpe VIP-pakke, denne inneholder:
· One general admission standing ticket with early access
· Meet and Greet with Delta Goodrem
· TBC Trinket
· Exclusive laminate + Lanyard

Denne konserten er flyttet fra Krøsset til Parkteatret. Kjøpte billetter er gyldige.
Konserten presenteres av Live Nation.

Billettpris
265,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
14.09.23
Kjøp billett