Die With Your Boots On web

Die With Your Boots On

10-årsjubileum
Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
12.04.23
Kjøp billett

Die With Your Boots On fyller ti år og inviterer til jubileumsfest på Parkteatret! Første band ut, amerikanske Ward Hayden & the Outliers (tidligere kjent som Girls Guns & Glory), begynner å tilegne seg den uglesette tittelen Norgesvenner. Etter fire suksessfulle turneer i Norge i 2015, 2017, 2018 og 2019, er gjengen tilbake igjen. Nå turnerer bandet endelig sitt siste album «Free Country», som ble sluppet under pandemien.

Ward Hayden web

Ward Hayden & the Outliers
Boston-bandet er et hardtarbeidende honky tonk-orkester av beste årgang, med et fortreffelig liverykte. Alle som har opplevd dem på deres Norgesbesøk hittil, vil kunne bekrefte at det går hett for seg når de spiller opp til fest. Gjengen forener countryhistorikk med punkspirit, og sender tankene til mestere som Dwight Yoakam, Hank Williams, Tom Petty og Chuck Berry.

Bandet har holdt det gående i over ti år og har gitt ut ni album. Det forrige albumet med egne låter, «Love and Protest», fikk gode kritikker i USA og ble omtalt som «årets beste countryplate» i Klassekampen her hjemme:

«…et komplett album, der det rett og slett ikke er noe å trekke for.»

Die With Your Boots On
På ti år har det skjedd mye: Fra en enkel DJ-kveld for spesielt interesserte på Revolver, via konsertbooking og faste fullstappa klubbkvelder i kjelleren, til samarbeid med andre utesteder og festivaler, kleine event-gigs og eget bookingbyrå – før plateselskapet Die With Your Boots On Records dukket opp.

På knappe fire år har plateselskapet gitt ut en rekke kritikerroste og prisvinnende album, og innført det noe tvilsomme begrepet «Nordicana», både i Norge og utlandet.

Felles for det hele har vært en forkjærlighet for country, americana og alt som hører med. Fokuset har alltid vært å bringe denne musikken til folket, men også å ikke la sjanger være en begrensning for god musikk.

I dag har flere av DWYBOs artister beveget seg vekk fra countryen, men kjærligheten for sjangeren består. Derfor blir dette en klassisk DWYBO-kveld med both kinds – både country og western – med DJs og band som vil spille fletta av alle som kommer. Se opp for overraskelser!