Dinosaurtegning

Yasha 96 + Cesspool

«Endetidsfuglen». Den siste dinosaur. Den nye kråka. Dinosaurtegnings nye EP har blitt trukket fremover i kobbel. De fem medlemmene trekker gjerne i hver sin retning, men møtes likevel alltid som en helt distinkt enhet.

På Endetidsfuglen er tempoet litt høyere, stikkeføringen freidigere, gitaren mykere, padsene stadig seige. Marius Karlsrud er syk på keys oppe og nede. Håkon Sollund synger om litt andre ting.

YASHA 96 web

Yasha 96 er et indie popprosjekt av den Berlinbaserte artisten Jachym Kovar. Kovar henter inspirasjon fra den stemningsfulle singer-songwriter-sounden vi kjenner fra 90-tallet. Yasha 96 er en eklektisk og nostalgisk miks av musikken fra den tiden, med en fresh og moderne vri.

CESSPOOL web

CESSPOOL er en elektronisk musikk-duo bestående av Bjarni (IS) og Mathias (NO). Med ulike musikalske bakgrunner henter de inspirasjon fra forskjellige sjangre, men sitter komfortabelt et sted mellom pop og rave.

Musikken er energisk, eterisk og følelsesladet. Den kombinerer melankolske synth-landskap og mye vokal-samples med eksperimentelt lyddesign og hardtslående trommer. CESSPOOL har som mål å lage musikk som knytter seg til lytteren, enten det betyr å friste deg ut på dansegulvet, eller å ta deg med på en følelsesreise når du lytter alene på soverommet.

Billettpris
225,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
23.04.24
Kjøp billett