Donny Benét

Support: Tomode

Elegante og sofistikerte Donny Benét kommer til Parkteatret for å vise frem sine tidløse, lekne og kraftfulle låter! Mer enn et tiår etter at verden først falt for hans sjarm, tar Donny Benét nå skjebnen i egne hender som aldri før. Hans nye album, «Infinite Desires» kommer tidlig vinter 2024, og er hans mest komplette musikalske utgivelse så langt. Sangene på dette albumet er lidenskapelige og selvsikre.

19:00 Dørene åpner
20:00 Tomode
21:00 Donny Benét

Han snakker om romantikk, men han snakker også om respekt. Han snakker om intimitet og tilfredsstillelse, men han snakker også om samtykke. Og han gir liv til alt dette med den samme musikalske styrken som han har elektrifisert publikum over hele verden i mange år.

Legg en nål hvor som helst på et kart, og sjansene er at du vil finne Donny-fans. Fra Praha til Portland, Bratislava til Brooklyn. De kjenner navnet hans og vet hva han representerer.

Her er en mann som transcenderer grenser med glatte rytmer, dype grooves og tekster som snakker til våre mest grunnleggende ønsker.

Utgivelsen av «Infinite Desires» sammenfaller med lanseringen av Donnyland Records, en dristig ny retning for en av de mest distinkte og forføreriske underholderne. Det nye plateselskapet gir Donny makten til å bevare en arv han har bygget siden 2011, og gir ham muligheten til å følge sin kreative sti langt inn i fremtiden.

Sørg for å bli med Donny og hans band når de spiller «Infinite Desires» i sin helhet, i tillegg til alle dine favorittlåter fra Benét, på Parkteatret 22. mars.

Tomode
Carl Leanderson og Viktor Westerberg spiller ultravital funk-pop som får publikum ut på dansegulvet!

Deres andre EP «Riviera» fra 2023 er spekket med glitrende discolåter, som peker tilbake på discoens glansdager på slutten av 70-tallet. Samtidig har Tomode en sound som både er melankolsk og moderne.

Konserten presenteres av All Things Live.

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
22.03.24
Kjøp billett