Dutty Dior

Dutty Dior etablerte seg raskt på den norske musikkscenen i 2018 og 2019, etter å ha sluppet låtene «Plis», «Fantasi» og ikke minst singelen «HALLO» med Isah. I tillegg var han gjest på Unge Ferraris låt «Edward Saksehånd», og gjorde flere opptredener med han det samme året.

Dutty Dior spiller to konserter denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

21:00 Dørene åpner
21:45 Konsertstart

Han har gjennom sin karriere vært en ekstremt produktiv artist, og slapp prosjektene «PARA/NORMAL» etterfulgt av «BHD» i 2019. Låter som «Kald djevel» «Balmains» og «BELLE AMIE», er til den dag i dag allsang på Dutty sine konserter.

I 2021 slapp Dutty prosjektet «Begge to», sammen med Isah. Prosjektet høstet gode kritiker og tilbakemeldinger, og har satt sitt spor i norsk musikk og ikke minst blitt spilt på alle landets arenaer.

Dutty Dior ga ut albumet «det er mindre ensomt alene» mai i fjor, også et album som høstet gode anmeldelser. Låter som «søvnløs i shibuya» med Arif og «farger» med Chirag, har blitt fan-favoritter.

Gjennom pandemien har Dutty Dior rukket å selge ut arenaer i hele landet, og han avsluttet turneen sin på et fullsatt Sentrum Scene i Oslo. Han spilte også på Kadetten, hvor det tok helt av, med et nytt og større publikum som sang med på alle sangene. Året stoppet ikke der for Dutty Dior, snart kom singelen «V8», og så dro han og resten av SDKT på en 10-byers turné gjennom hele Norge.

Det er ingen tvil om at den unge, etablerte artisten har fått en stor og kredibel plass i den norske musikk- og kulturbransjen. I 2022 ble Dutty nominert til Årets opphaver –populærmusikk av Musikkforleggerne, for albumet «det er mindre ensomt alene». Nå er musikeren godt i gang med å ferdigstille sitt nye prosjekt, og vi, vi gleder oss til høsten!

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
23.09.23
Kjøp billett