Ea Othilde

Support: Drea

Ea Othilde er en 19 år gammel låtskriver fra Oslo, som lager indierock inspirert av musikalske helter som PJ Harvey, Thom Yorke og Elliott Smith. Da hun slapp debut-EPen «How I’d Like it To Fade» (Koke Plate 2022), ble hun blant annet kåret til Månedens Urørt av P3 og booket til Øyafestivalen samme år. Etter Trondheim Calling 2023, ble hun plukket ut til by:Larm, hvor hun spilte som en av Juryens Utvalgte og ble nominert til Årets Stjerneskudd.

19:00 Dørene åpner
19:30 Drea
20:15 Ea Othilde

I oktober 2023 slapp Ea Othilde sin andre EP, «Mary, Aren’t You Tired?» til lovord fra blant annet NRK, Klassekampen og Aftenposten, og på nyåret feirer hun med et knippe eksklusive slippkonserter. Parkteatret står for tur 29. februar, og et gleder vi oss veldig til!

Drea web

Drea, den nyeste indie-perlen fra Bergen, er et alternativt indie-pop prosjekt som setter fokus på ærlige tekster om mental helse og frustrasjoner over livets «curveballs». Bak prosjektet står Andrea Ådland, en allsidig artist som har gjort seg bemerket i Norges musikkmiljø som låtskriver, vokalist og korist.

Andrea har tidligere vært en del av duoen Finding Neo og er nå også aktuell i bandet Atari. Hun har i tillegg bidratt som korist for anerkjente artister som Hannah Storm og Hedda Mae. Med en imponerende musikkarriere bak seg har Drea nå tatt steget ut som soloartist, og i kjent singer/songwriter-stil skaper hun melankolsk indie-inspirert musikk som trekker inspirasjon fra musikalske bautaer som Phoebe Bridgers og Joni Mitchell.

Drea debuterer med sin første singel 14. februar og med en kommende debut-EP i horisonten, er Drea ivrig etter å presentere låter fra sitt nye solomateriale for første gang i Oslo.

Foto (Ea Othilde): Hans Olav Settem

Billettpris
225,- / 175,- (Student) +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
29.02.24
Kjøp billett