Eirik Aas

Support: Iglo + Turbo

Eirik Aas slipper sitt fjerde album «Posttraumarisk kjærlighetsforstyrrelse» 1. mars. Det ambisiøse albumslippet markerer Eirik Aas sin 10 år lange karriere i rapbransjen, og blir lansert på hans 28-årsdag. Uken etter gjør han sitt første headliner-show, nærmere bestemt på Parkteatret 9. mars!

20:00 Dørene åpner
20:30 Konsertstart

Bergensrapperen formidler personlige historier gjennom sine tekster. Med de tre kritikerroste albumene «Med lyset slukket» (2020), «Verden eller ingenting» (2021) og «Maler byen rød» (2022) i bagasjen, er Eirik Aas snart aktuell med sitt fjerde album «Posttraumatisk kjærlighetsforstyrrelse» (2024).Fra sin tid med rapgruppen Hester V75 til dagens solokarriere, utforsker Eirik Aas virkelighetsnære temaer som ambisjoner, forhold, singelliv og rus. Han har en tilnærming som fokuserer på konseptuelle album, som alle innebærer kunstnerisk fornyelse. Med flere konserter, inkludert en minneverdig opptreden på Øyafestivalen i 2023, har Eirik bygget et solidt rykte som liveartist. Som support denne kvelden har han med seg Oslos nye “it”-rappere i rapduoen Iglo og den punkete rapperen Turbo.

Iglo web

Iglo
«De er ikke engang ferdige med videregående, men Iglo er ute med låter som fikk hundrevis til å stille seg i konsertkø» skriver Subjekt.

Turbo web

Turbo, en Oslo-basert rapper fra Bergen, er et friskt tilskudd til den norske hiphop- scenen. Han leverer rå tekster over beats i et lydbilde med elementer fra punk, elektronika, og trap, og drar deg med på en reise gjennom et univers forsøplet av et utsvevende liv.

Foto (Eirik Aas): Chai Saeidi

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
09.03.24
Kjøp billett