Eivind Aarset

Slippkonsert

Eivind Aarset har greid det mesterstykket å skape sin helt egne og umiskjennelige identitet. Han har en formidabel dynamikk i uttrykket sitt. I det ene øyeblikket kan han spille de sarteste gitartonene som noensinne har kommet ut av en elektrisk gitar, og i neste øyeblikk kan han vrenge ut den mest brutale støyen du kan tenke deg.

Dørene åpner kl. 20.00, konsertstart kl. 20.30.
Unummererte sitteplasser.
All bestilling fra baren skjer via QR-kode og betaling med Vipps.
Husk munnbind.

Eivind Aarset har et enestående gehør når det gjelder å lytte, og kun spille det som musikken krever. Han setter aldri seg selv foran helheten. Samtidig har han en trang til å utforske musikalske retninger som måtte by seg, noe som gjennom årene har åpnet dører til samarbeid med størrelser som Jon Hassell, Marilyn Mazur, Dhafer Youssef, Andy Sheppard, Laurie Anderson og Bill Laswell.

Etter å ha vært en av Norges mest benyttede session-musikere og spilt med det som kunne krype å gå av artister fra øverste hylle på 80og 90-tallet, ble han kjent for et publikum utenfor Norge gjennom sitt mangeårige samarbeid med Nils Petter Molvær. Da han debuterte som soloartist med albumet «Èlectronique Noire» i 1998, kalte The New York Times platen for «...one of the best post Miles electric jazz albums».

Det har skjedd mye siden den gang, og nå sist, i september, kom albumet “Phantasmagoria, or A Different Kind of Journey”. Slippkonserten skal finne sted på Parkteatret. Vi sees 19. januar.

Eivind Aarset: Gitar, elektronics
Audun Erlien: Bass
Erland Dahlen: Trommer, perk, sag, klokkespill
Wetle Holte: Trommer, perk, elektronic

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
19.01.22
Kjøp billett