Ekkolodd

Support: Erik Lindo

Slippkonsert for albumet «Ha det hus!», en hyllest til bandets vennskap gjennom 13 år, og medlemmene beskriver det som et hjertebarn. Dette er deres første konsert på seks år, og blir en stor begivenhet for både bandet og tilhengere av bandet.

19:00 Dørene åpner
19:30 Erik Lindo
20:30 Ekkolodd

Ekkolodd er et norsk band med base i Bergen og Oslo. Bandet ble dannet i 2010 og består av seks medlemmer. Musikken beskrives som eksperimentell rock på gudbrandsdalsdialekt, og de låner elementer fra ulike sjangre, som progressiv rock, jazz og elektronisk musikk. Bandet har spilt på flere store festivaler, som Hovefestivalen, Slottsfjell og Øyafestivalen.

«Ha det hus!» slippes på Fysisk Format 12 mai. Etter flere år med hardt arbeid i garasjen til trommeslager Jarle Håland, har bandet ferdigstilt 11 låter som utgjør albumet.

Erik Lindo web

Erik Lindo har vært en tur i Skagen og samlet opp energi gjennom landlige gleder, borgerlige plen-air malerier og pils til gi-bort-pris. På båten hjem, børstet han sanden av klærne og drømte seg vekk til rurale Kina, det tyske høylandet og indierock anno 2011. Av sånt blir det musikk. Sjangermessig bygger Lindo på sin vante olabuksepop.

Ny plate kommer ut 1 september. På «West-Germany 1973» tilsettes det lik mengde powerpop og svartmetall. På åpningssporet «My Soul In China» dukker det opp en 40 år gammel trommemaskin og en billig lekesynth, og på den kronglete titulerte «Etymological Game» er vi i en kjeller midt på sommeren og spiller World of Warcraft.

Foto (Ekkolodd): Sivert Almvik

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
29.06.23
Kjøp billett