El Caco

Support: The Last Fuzz + Kal-El

Syv år etter forrige utgivelse, er Norges ubestridte stonerrock-konger endelig tilbake. I slutten av april slippes albumet «Uncelebration», bandets åttende siden debuten i 2001.

20:00 Dørene åpner
20:30 Konsertstart

Bandet har holdt seg under jorden de siste årene, pustende og med ideer som nå kommer til overflaten, og med en utsolgt kveld på Parkteatret i november i fjor, viste de at både band og publikum er i overkant klare for mer!

The Last Fuzz beveger seg innenfor grunge-, punk- og garagerock. Bandet startet som et sideprosjekt i starten av 2022, og debutalbumet «Short Fire» ble spilt inn i løpet av en kort helg i starten av året. Album nummer to, «Take The Fall», er allerede spilt inn og første single, «Roxie», ble gitt ut rett før jul. Det kommer snart en ny single og hele plata slippes rett etter sommeren.

Special guests: Kal-El
Stonerrock bandet Kal-El ble startet i Stavanger i 2012, og har fem utgivelser bak seg. Albumet «Dark Majesty» fra 2021, ble nominert til Spellemann i «Beste Metal»-kategorien. Bandet opererer stort sett utaskjærs, men gjør en gang iblant konserter også i hjemlandet.

Billettpris
400,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
06.05.23
Kjøp billett