Elder + Pallbearer

Support: Irist

Elder leverer kolossal riffing kombinert med kontinuerlig eroderende melodier og soniske lydlandskaper. Her snakker vi prog, stonermetal og tung psykedelia. Referansene spenner fra 70-talls progdinosaurer, som Yes, King Crimson og Pink Floyd, til likesinnede Motorpsycho og Pallebearer. I oktober 2022 besøker bandet Parkteatret for tredje gang, og da skal de dele scene med nettopp sistnevnte.

19:00 Dørene åpner
19:30 Irist
20:30 Pallbearer
22:00 Elder

Siden sist besøk, mai 2019, har Elder gitt ut enda en legendarisk skive, fantastiske «Omens», som vi gleder oss til å høre live. Alle som har vært på en Elder-konsert, vet at man ikke bør gå glipp av muligheten til å se dem live, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

«Her går man fra blytung metal, til fengende og catchy melodier til progressive vendinger hele veien, som en slags Mastodon møter Rush.»

Norway Rock Magazine

Pallbearer Promo Ebru Yildiz 2000x1160
Foto: Ebru Yildiz

Pallbearer

Metalbandet Pallbearer fra Arkansas ga ut «Forgotten Days» på tampen av fjoråret. Kvartettens fjerde fullenger, består av åtte ruvende spor, hvor Pallbearer igjen omfavner sine røtter – denne gang med doom-infusert gnist, både fengende og transcendent. Det er en rå og medrivende evolusjon, fylt med følelser og den unike energien som har definert bandets store karriere. Med andre ord, alt en Pallbearer-fan kan ønske seg!

Konserten presenteres av Radar Booking.

Billettpris
450,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
19.10.22
Kjøp billett