Elder Island

Avlyst

Konserten med Elder Island er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert. Pga. stor pågang hos Ticketmaster kan det ta opptil 60 dager før pengene er tilbake på konto. NB: Serviceavgifter refunderes ikke.

Hurra, Elder Island kommer tilbake til Oslo!

Høsten 2019 spilte Elder Island en helt rå konsert for et utsolgt Jaeger. Denne gang er det Parkteatret som står for tur, og vi gleder oss!

Den Bristol-baserte trioen ble dannet som et slags felles hobbyprosjekt for Katy Sargent, Luke Thornton og David Havard, mens de alle gikk på universitetet. Ingen av dem er fra Bristol, men det var definitivt byen og den musikalske tradisjonen der for å mose ulike sjangere sammen, som inspirerte dem til å starte bandet.

Debutalbumet, «The Omnitone Collection», kom ut til stor begeistring hos fans og media. Clash beskrev sounden til Elder Island slik:

«sitting somewhere between the pointed pop of Little Dragon and Bonobo’s gorgeous electronics.»

I mai slapp de albumet «Swimming Static», også dette til lovord. Albumet blir av fansen beskrevet som en synthpop-drøm toppet med nydelig vokal. Bandet fusjonerer sjangre, hvor de drar inn elementer fra både elektronika, house, pop og neo-soul. Resultatet er en sound som kombinerer poetisk lyrikk og uvante instrumenter med elektroniske elementer og synth-heavy dansebeats.

En ting er helt sikkert – det er på Parkteatret du bør være 9. februar.

Billettpris
285,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
09.02.22
Kjøp billett