Embla and the Karidotters

Slippkonsert

Dyret er løs og båndtvangen er opphevet. Embla and the Karidotters er klare med sitt andre album! Debuten «Hello, I’m Embla» vant Spellemannprisen i country og tok bandet Norge rundt og videre ut i den store verden. Hvordan følger man opp noe sånt?

Med MER, naturligvis. «Off Leash» er rett og slett bedre, tøffere og råere. Det stjernespekkede bandet låter sylskarpt og har blitt ordentlig varme i countryskjorta. Andrealbumet slippes 23. august 2024 og viderefører bandets røffe honkytonk noir-lydbilde med hint til Ennio Morricone, Nancy Sinatra og David Lynch-filmer. Albumslippet følges opp med en norgesturné i september 2024. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

Embla and the Karidotters er bandprosjektet til Razika-trommis Embla Karidotter. Etter at Razika ble lagt på is, samlet Embla sine «Karidotters» fra omkringliggende band som Razika, Honningbarna, Sløtface, Slomosa og Aiming for Enrike. De gikk raskt i gang med å både spille konserter og å spille inn. EP-en «Howling» ble sluppet i 2021, og høsten 2022 kom debutalbumet «Hello, I’m Embla».

Våren 2023 mottok «Hello, I’m Embla» Spellemannprisen for beste countryalbum, en perfekt avrunding på et vellykket albumslipp. Festivalsommeren ´23 ble travel, med opptreden på verdens største countryfestival, Stagecoach i California, inkludert norske festivaler som Øya, Bergenfest, Norsk Countrytreff, og Vinjerock. Våren 2024 ble sparket i gang med en travel uke på SXSW i Austin.

Nå har vi gleden av å ønske Embla and the Karidotters velkomne på Parkteatret, når de spiller slippkonsert 05. september!

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
05.09.24
Kjøp billett